Educatie

Intens is al jaren actief binnen educatie in de brede zin. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van onderwijstrajecten, trainingen en cursussen, zowel op MBO als HBO niveau. Ook beschikken we over lesbevoegdheid (2de graads) en geven les in de kennisgebieden groen, ruimtelijke ordening en (cultureel)erfgoed. Daarnaast worden wij met regelmaat gevraagd om als begeleider op te treden of werkstukken en presentaties te beoordelen. Dit hebben wij gedaan voor onder andere de Post-hbo opleiding Bedrijfskundig Management & Ondernemerschap van Hogeschool Utrecht, maar ook voor de Hbo cursus Stadse Landschappen van de Tuinacademie.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn:

  • Maken van lesmateriaal voor VMBO, MBO en HBO
  • Verzorgen van onderwijs op VMBO en MBO
  • Verzorgen van onderwijs voor professionals (na- en bijscholing) op MBO & HBO niveau
  • Begeleider van werkstukken, opdrachten, opbouw portfolio, beoordeling van eindwerkstukken en presentaties.

 

Creatieve sessie schoolplein ontwerp

Leerlingen van Kindcentrum Bernard zijn in groepen bezig hun “ideale” schoolplein te ontwerpen. Door middel van een introductieverhaal over 2 kinderen die van alles beleefden tijdens een vakantie werden de kinderen geinspireerd verder te kijken en te denken dan een speeltoestel. Dat er veel creativiteit in kinderen zit is wel weer bewezen tijdens deze sessies. De sessies zijn onderdeel van het voorbereidingstraject voor het nieuwe schoolplein. Op het weblog vindt u meer actuele informatie.

Deze diashow vereist JavaScript.

Workshop Cultuurhistorie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intens verzorgt een workshop met als titel “”Cultuurhistorie als aanjager voor ruimtelijke ontwikkeling”” in samenwerking met de gemeente Westerveld (winnaar BNG erfgoedprijs 2011)

Workshop Huis, Tuin & Interieur

Terwijl de mannen van de businessclub aan het koken zijn voor hun partners, zijn de dames druk in de weer om een moodboard te maken voor een onderdeel van hun huis of tuin. In samenwerking met Katy Sonke interieurarchitectuur, Bouwmaterie en Kookstudio Kookpunt organiseerden wij deze workshop. In een relatieve korte tijd werden toch mooie inzichten verkregen voor huis, tuin of interieur. Met deze workshop heb je snel inzicht in je smaak, stijl en mogelijkheden.

Deze diashow vereist JavaScript.