Frankrijk

Veel mensen dromen van een plek onder de zon, een tweede huis of zelfs emigreren naar een ander land. Een diep intens verlangen naar rust, ruimte en onafhankelijkheid zijn de drijfveren. Frankrijk is zo’n land waar veel mensen van dromen. Een royaal huis, een idyllisch plekje en vooral veel ruimte om het huis. Of het nu gaat om een tweede woning of dat u er echt plannen heeft een bedrijf te starten.

Sinds 2006 zijn wij al actief in Frankrijk en hebben al veel eigenaren van o.a. chambre d’ hotes en campings geholpen  met de invulling van de buitenruimte. Belangrijk aspect is dat dit past binnen het concept dat de eigenaren voor ogen hebben met hun onderneming. Maar ook de particulier die toe is aan een gedegen ontwerp voor zijn tuin weet ons te vinden. Wij hebben ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van tuinen en landschap in Frankrijk. Wij werken samen met makelaars, architecten en projectontwikkelaars om gezamelijk te komen tot de beste oplossingen en ideeën. Naast het ontwerpen zijn wij vaste columnist voor het tijdschrift Maison en France. Deze columns zijn ook te lezen op onze website.

Planten, Bomen & Tuinmaterialen

Een specialiteit van Intens is het leveren van planten en bomen voor uw tuin of project. Daarnaast leveren wij ook tuinmeubelen, buitenkeukens, tuinpotten, verlichting, europees hardhout zoals kastanje & douglas en nog veel meer. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt deze direct bij u thuis geleverd of gecombineerd met andere bestellingen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Klantervaringen

Bedankt voor je enorme inzet

★★★★★
5 5 1
Alle medewerkers van het kindcentrum zijn blij met de ondersteuning van vele ouders, fondsen en de gemeente Steenwijkerland. In het bijzonder waarderen we de inzet van Chris van Eunen. Als vader heeft hij zijn kennis en expertise vanuit zijn bedrijf IntensGroen ingezet.

Complimenten voor de professionele service!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben onlangs een order van lei- en dakbomen van Intens Groen in perfecte staat ontvangen. Het emailcontact met Chris verliep heel goed, hij reageerde heel snel op mijn vele vragen en nam de tijd voor het geven van zeer bruikbaar advies in de keuze van de boomsoorten. Binnen een week na het eerste contact zijn de bomen al bij ons in Frankrijk geleverd. Complimenten voor de professionele service! Per abuis waren er bij de bezorging de verkeerde soort (gewone) ipv dakbomen geleverd, Dankzij de geweldige inzet van Chris hebben wij binnen een week(!) alsnog de juiste bomen ontvangen, heel veel dank hiervoor!