Groenontwerp

Intens ontwerpt (bedrijfs)tuinen, parken en landschappen. Dit doen wij op geheel eigen wijze waarbij we altijd de balans zoeken tussen een uniek ontwerp, de functionele eisen en het financiële aspect. Het ontwerp is een prima basis om vanuit verder te werken en uw plannen te realiseren. Of dit nu in één keer is of onderdelen stapsgewijs worden uitgevoerd.

Meerwaarde van groen

Dat een groene leefomgeving goed en gezond voor ons is spreekt voor zich. Een interessantere vraag is hoe je waarde kunt creëren met groen dat tastbaar wordt. Veel van onze projecten voeren wij uit voor bedrijven/ondernemingen. Hierbij komen we dikwijls in aanraking met eigenaren van horecaondernemingen of de toeristensector. Zij voelen aan dat het totaalbeeld moet kloppen. Groen en daarmee de terreininrichting is belangrijk voor hun klanten, het vormt een onlosmakelijk deel van de totaalbeleving die hun klanten bij hun hebben. Intens denkt mee met deze ondernemers.

Onderscheidend

Intens onderscheidt zich door verder te kijken en te denken. Door in dialoog te  gaan met de ondernemer en ons in te leven in zijn bedrijfsfilosofie en businessmodel kunnen we de vertaalslag maken naar de groene buitenruimte. Hierin gaan wij zelfs zo ver dat we naast een groenontwerp ook een plan kunnen voorleggen waarin kosten en baten naar voren komen. Op deze manier wordt groen vertaald in een waarde en maakt het integraal onderdeel uit van de totale bedrijfsvoering.

Inleven

Ook u als particulier helpen we graag. Niet iedereen heeft groene vingers of voldoende verbeeldingskracht om ideeën vorm te geven in de tuin. Het is dan prettig iemand te kunnen inschakelen die ideeën kan omzetten in een goed ontwerp. Om te komen tot een goed ontwerp is het van belang je als ontwerper goed in te leven in de wensen van u als klant. Welke beelden leven er of welke sfeer is gewenst en is dat ook praktisch mogelijk. We denken mee, adviseren en kijken hoe wij uw ideeën waar kunnen maken. Ook als u het zelf wilt doen of in fases wilt uitvoeren.

 

Bedankt voor je enorme inzet

★★★★★
5 5 1
Alle medewerkers van het kindcentrum zijn blij met de ondersteuning van vele ouders, fondsen en de gemeente Steenwijkerland. In het bijzonder waarderen we de inzet van Chris van Eunen. Als vader heeft hij zijn kennis en expertise vanuit zijn bedrijf IntensGroen ingezet.

Complimenten voor de professionele service!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben onlangs een order van lei- en dakbomen van Intens Groen in perfecte staat ontvangen. Het emailcontact met Chris verliep heel goed, hij reageerde heel snel op mijn vele vragen en nam de tijd voor het geven van zeer bruikbaar advies in de keuze van de boomsoorten. Binnen een week na het eerste contact zijn de bomen al bij ons in Frankrijk geleverd. Complimenten voor de professionele service! Per abuis waren er bij de bezorging de verkeerde soort (gewone) ipv dakbomen geleverd, Dankzij de geweldige inzet van Chris hebben wij binnen een week(!) alsnog de juiste bomen ontvangen, heel veel dank hiervoor!