Partners

Samen werken aan kwaliteit. Onder dit motto werkt Intens al jaren samen met diverse partners. Ieder heeft zo zijn kwaliteiten door dit te koppelen ontstaan uitgebreide netwerken van bedrijven die gezamenlijk werken aan één te realiseren einddoel. Door zo te werken kunnen wij u overal in Frankrijk van dienst zijn.

Samenwerkingspartners van Intens groen zijn

Maison en France: Intens Groen is sinds 2008 vaste columnist voor het tijdschrift Maison en France. Maison en france is het tijdschrift voor francofielen die geïnformeerd willen worden over een tweede huis in Frankrijk alsmede leven, wonen en werken in Frankrijk.

 

B&D France: makelaar voor de departementen; Charente, Lot-et-Garonne, Lot en Dordogne, Provence en  de Cote d’Azur

 

Maison en Dordogne: verzorgt de bouwbegeleiding van uw nieuwbouwhuis, op een plek die u zelf gekozen heeft. Daarnaast verzorgen zij aanvullende diensten en services, denk hierbij aan het regelen van de financiering, verhuur of de styling van het huis of het ontwerp en aanleggen van de tuin.

Frank Sauter en France: Dé grootste Nederlandse makelaar in Franse woningen. Ook in campings, gites, Chambres d’ hotes en kastelen. Deskundige begeleiding voor, tijdens en ook na uw aankoopprocedure.

 

Martin Smit | Architecten: is een Nederlands architectenbureau dat is ingeschreven in het Franse architectenregister. Het werkgebied betreft de Morvan, Bourgogne. Martin Smit | Architecten kan tevens het volledige bouwvergunningtraject verzorgen.

 

Bouwbegeleiding Frankrijk: begeleidt en ziet toe op het bouwproces van particuliere woningen in het zuiden van Frankrijk. Samen met diverse partijen verzorgen zij sleutelklare woningen. Zij helpen met het vinden van een geschikte kavel, al het papierwerk, vergunningen, architect tot tuinontwerp en aanleg aan toe.

Lancrenon paysage:  is een jong ontwerpbureau gevestigd in de Auvergne. De drijvende kracht achter Lancrenon paysage is Jefke Lancrenon. Zij volgde opleidingen in Nederland als Engeland en zodoende heeft ze veel verschillende inzichten op gedaan. Door samen te werken met Intens Groen wordt de kennis en kunde van beide bedrijven versterkt.