Planten & Bomen

De periode van medio oktober tot medio maart is perfect voor de aanplant van tuinplanten en bomen. Nederland is de smeltkroes waar internationale handel in tuinplanten en bomen plaats vindt. Intens Groen levert planten en bomen afkomstig uit Nederland. Wij maken onderdeel uit van een netwerk van 600 kwekerijen zodoende kunnen wij een breed assortiment bieden. U kunt het niet zo gek verzinnen of wij kunnen het leveren. In onze webshop alleen al vindt u circa 10.000 artikelen. Afhankelijk van uw budget en de locatie waar u woont kunt u een plantenkeuze maken. 

Wij beseffen dat het niet altijd gemakkelijk is om een juiste keuze te maken. Daarom bieden wij de mogelijk om een beplantingsplan voor u te maken. Tegen een kleine investering ontvangt u een digitale plattegrond van uw tuin met daarop een plantenverdeling en daaraan gekoppeld een sortimentslijst. Met dit plan kunt u zelf bepalen wat u direct wilt aanplanten of wat u wellicht later wilt doen. Ook kunt u het gebruiken om via meerdere kwekerijen offertes aan te vragen.

Waar rekening mee te houden?

Om maximaal te kunnen profiteren van het prijs- en kwaliteitsvoordeel van planten en bomen zijn er 2 mogelijkheden:

  • Bij grote bestellingen aan planten van ca. € 1000,- (excl. BTW) of meer loont het om de planten rechtstreeks te laten bezorgen bij u aan huis in Frankrijk.
  • Wanneer u een bestelling heeft kleiner dan ca. € 1000,- (excl. BTW) dan raden wij u aan om in uw omgeving te informeren of er meer mensen zijn die planten en/of bomen willen bestellen. Door dit te combineren kunt u een grotere bestelling plaatsen. De bestellingen worden dan geleverd op een door u opgegeven adres.

Door op deze manier te werken kunnen wij de transportkosten laag houden en kunt u maximaal profiteren. Download de pdf om te lezen hoe u planten kunt bestellen. Heeft u vragen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen via het contactformulier of rechtstreeks via het mailadres onderaan de pagina.