direct contact: info[a]intensgroen.nl

  • Praktische voortuin

    Praktische voortuin Met oog op de toekomst ontworpen voortuin om zo een levensloopbestendige voortuin te creëren. Het pad naar de voordeur loopt op van de straat naar de deur en is voldoende breed om ook in de toekomst te kunnen gebruiken met hulpmiddelen. Daarnaast een aantal praktische plantenbakken waar je ook op de rand kunt […]

  • Renovatie schoolplein

    Voor kindcentrum Bernhard hebben we samen met de kinderen een ontwerp gemaakt voor het schoolplein. Na een periode van voorbereiden en gesprekken met de gemeenten is het schoolplein opnieuw bestraat. Ook zijn de speeltoestellen meer gecentreerd bij elkaar geplaatst en zijn er nieuwe speeltoestellen geplaatst. Een mooie samenwerking tussen IntensGroen, gemeente en school.

  • Groen bij restaurant

    Groen bij restaurant Voor een restaurant hebben wij het groen rond het terras een face-lift gegeven. Door het planten van een aantal bomen krijgt het terras meer intimiteit. In de strook voor het restaurant zijn onderhoudsvriendelijke groenblijvende heesters gepland aangevuld met een strook van uitbundig groeiende rozen.