Skip to main content

Plannen? Wij helpen je graag. Ervaar nu onze diensten en samen maken we het tot een succes!

Een aantal van onze klanten & partners

Ontwikkeling van onderwijs
Hbo, Post-hbo opleidingen & cursussen
Herinrichting camping
Ontwerp van deel camping & beplantingsplan
Vak redacteur
Schrijven van columns over tuinen & groen
Interieur groen
Aanpassing van het interieurgroen van deze botanische kas
Herinrichting van schoolplein
Ontwerp en begeleiding bij aanleg

Tuinplanten & bomen

De periode van medio oktober tot medio maart is perfect voor de aanplant van tuinplanten en bomen. Nederland is de smeltkroes waar internationale handel in tuinplanten en bomen plaats vindt.

Leveren planten

IntensGroen levert planten en bomen afkomstig uit Nederland. Wij maken onderdeel uit van een netwerk van kwekerijen zodoende kunnen wij een breed assortiment bieden.

Ruime keuze

Je hebt keuze uit meer dan 10.000 planten en bomen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het leveren. Afhankelijk van je budget en de locatie waar je woont kun je een plantenkeuze maken.

Bekijk ons aanbod op de website van tuinplantenshop.nl. Hier vindt je naast tuinplanten en bomen ook aanvullende artikelen als boompalen, boomband en bodemverbetering.

Wij hebben onlangs een order van Lei- en dakbomen van IntensGroen in perfecte staat ontvangen. Het e-mailcontact met Chris verliep heel goed, hij reageerde heel snel op mijn vele vragen en nam de tijd voor het geven van zeer bruikbaar advies in de keuze va de boomsoorten. Binnen een week na het eerste contact zijn de bomen al bij ons geleverd.

Complimenten voor de professionele service.

Mevr. E. Jongejan